Barion Pixel
PROAP News

július 18. -

EUR 390,90

USD 357,25

„Tavaszi Zsongás” – Egyedülálló adománygyűjtő kampány a jó ügyekért

Ahogy a természet újraéled a tavasz beköszöntével, úgy ébred új életre a jótékonykodás is a „Tavaszi Zsongás” program keretében. Ez a különleges kezdeményezés egy közösségi adománygyűjtő kampány, amely lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy kreatív és személyre szabott módon támogassák kedvenc jótékonysági céljaikat.

A program célja

A „Tavaszi Zsongás” célja, hogy összehozza az adománygyűjtő követeket és azokat, akik hajlandóak támogatni egy-egy fontos ügyet. A követek egyéni vállalásokat tesznek – legyen az sporteseményen való részvétel, kreatív kihívások, vagy akár valamilyen személyes lemondás – és ezek mentén gyűjtenek adományokat. További információk a programról a Jó Ügyekért weboldalon érhetőek el.

Vállalások sokfélesége

A programban részt vevő követek számos kreatív és egyedi módon vállalhatnak részt. Példák közé tartoznak a sporteseményeken való részvétel, fizikai kihívások, különleges események, külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások, lemondások, rekordkísérletek, művészeti alkotások, sütés-főzés, önkéntes munka, és még sok más.

Időszak

A „Tavaszi Zsongás” program időszaka 2024. március 18-tól május 31-ig tart. A program szervezője a Civil Iránytű Alapítvány, a Jóügyekért.hu portál működtetője.

Kiknek ajánljuk?

A program kiváló lehetőség azoknak a szervezeteknek, akik alacsony marketing költségvetéssel rendelkeznek, vagy nincs ilyen forrásuk, de legalább 5-10 ember áll rendelkezésre a csapatukban (akár alkalmazottak, akár önkéntesek), akik szívesen vállalják az adománygyűjtő követ szerepét.

Részvételi Feltételek és Eljárás

Pályázati feltételek

A pályázaton részt vehet minden Magyarországon bejegyzett civil szervezet, nonprofit gazdasági társaság, valamint civil közösségek. A résztvevőknek el kell kötelezniük magukat a program előkészítésében való aktív részvételre, legalább 5 adománygyűjtő követ toborzására, az adományok adminisztrációjára és a program utáni beszámoló elkészítésére.

Részvételi díj

A programban való részvétel díja 60.000 Ft, amely tartalmazza a tanácsadási és konzultációs feladatok ellátását, valamint a jougyekert.hu oldal üzemeltetési díjait.

Pályázat benyújtása

A pályázatokat 2024. január 28-ig lehet benyújtani.

Képzések és Támogatás

Online Képzések

A Civil Iránytű Alapítvány szakmai támogatást és képzéseket biztosít a résztvevőknek, hogy sikeresen valósíthassák meg adománygyűjtő kampányukat.

A „Tavaszi Zsongás” egyedülálló lehetőség a civil szervezetek számára, hogy kreatív és személyre szabott módon gyűjtsenek adományokat, miközben közösségi szellemet és pozitív változást hoznak létre. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy részese legyél ennek az inspiráló kampánynak!


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre