Barion Pixel
PROAP News

május 26. -

EUR 385,56

USD 356,18

Pályázz, inspirálj és változtass a Generali EnterPrize pályázattal!

Az idei évben is megrendezésre kerül a Generali EnterPrize pályázat, amely két különösen fontos területre fókuszál: a közösségi fejlesztésekre és a környezetvédelemre. Ez a kezdeményezés kiváló lehetőséget nyújt azon vállalkozások számára, akik elkötelezettek amellett, hogy pozitív változásokat hozzanak a mikrokörnyezetükben, valamint a környezetvédelmi gyakorlataikat szeretnék előtérbe helyezni.

Közösségi kategória

Ebben a kategóriában azok a vállalatok pályázhatnak, amelyek kiemelten kezelik a munkahelyi közösségek fejlesztését. Keresett jelölt az, aki a fenntarthatóságot nem csak üres szavakban, hanem tettekben is megjeleníti: beépíti azt a mindennapokba, az üzleti stratégiába és a vállalati irányelvekbe. Ha vállalatod ezen a területen mutat példát, ne habozz pályázni!

Környezetvédelmi kategória

A környezetvédelmi kategóriában a kis- és középvállalkozások jelentkezését várják, akik számára a fenntarthatóság nem csupán fontos, hanem működésük során kiemelt cél. Ha te is úgy véled, hogy vállalkozásod innovatív módon járul hozzá a környezet megóvásához, akkor ez a kategória neked szól.

A Pályázat díjazása

Mindkét kategóriában a győztes pályázók 7-7 millió forintos támogatásban részesülnek, amelyet vállalkozásuk továbbfejlesztésére fordíthatnak. Ez nemcsak anyagi támogatást jelent, hanem lehetőséget is ad arra, hogy vállalatod még nagyobb hatást gyakoroljon környezetére.

Miért érdemes pályázni?

A Generali EnterPrize pályázat egyedülálló lehetőség arra, hogy vállalkozásod kiemelkedjen a tömegből, és elismerést nyerjen elkötelezettsége által. A támogatás mellett a nyertesek szélesebb nyilvánosságot és elismertséget is kapnak, ami hozzájárulhat hosszú távú sikerükhöz.

Hogyan pályázhatsz?

A jelentkezési határidő 2024. május 13-án, 18:00 óráig tart. Ne hagyd az utolsó pillanatig a pályázat benyújtását, készülj fel időben, hogy vállalkozásod a legjobb fényében tündökölhessen!

Ha úgy érzed, vállalkozásod megfelel a fenti kritériumoknak és szeretnél pozitív példát mutatni mások számára, ne habozz, pályázz most! További részletekért látogass el a Generali hivatalos oldalára, és tudd meg, hogyan adhatod be a pályázatodat. Kezdd el ma a változást, amely nemcsak a saját vállalkozásodat, de a körülötted lévő közösséget is formálja!


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre