Barion Pixel
PROAP News

július 18. -

EUR 390,90

USD 357,25

Új Képzés Indul KKV Vezetőknek: Gyakorlati Alapú Vállalkozásvezetés

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) örömmel jelenti be, hogy 2024. március 8-án új képzést indít kis- és középvállalkozások (KKV) vezetői számára. A „Gyakorlati Alapú Vállalkozásvezetés Képzés” célja, hogy naprakész, gyakorlati ismereteket nyújtson a vállalkozásvezetés minden aspektusából.

A képzés helyszíne a BKIK székhelye (1016 Budapest, Krisztina krt. 99.), valamint online, a Zoom felületen kerül megrendezésre. Ez a hibrid megközelítés lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy rugalmasan válasszanak a személyes vagy távoktatás között.

A 50 órás képzés 9 oktatási alkalomból áll, és széleskörű témaköröket ölel fel, beleértve az adózást, jogszabályozást, üzleti terv tervezést, marketinget, kommunikációt, HR-t, munkaügyet és piackormányzást. Kiemelt figyelmet kap a „kkv compliance modul”, amely a vállalkozások szabályoknak való megfelelésére és jó hírnevük védelmére összpontosít.

A képzés moduljai a következők:

  1. Adózási és Jogszabályozók Modul
  2. Üzleti Terv Tervezés – Projekt Modellek Megoldási Lehetőségei
  3. Marketing és Kommunikáció Modul
  4. HR és Munkaügy Modul (online)
  5. Piackormányzás Modul

A képzés elméleti és gyakorlati részekből áll, biztosítva, hogy a résztvevők mélyrehatóan elsajátítsák a vállalkozásvezetés alapjait és speciális ismereteit. A képzés végén vizsga várja a résztvevőket, ahol alkalmazhatják a tanultakat. Sikeres vizsga esetén tanúsítványt kapnak, amely hivatalosan is igazolja tudásukat.

A képzési díj bruttó 69.000 Ft, amely kedvezményeket tartalmaz a BKIK tagok számára. A beiratkozás folyamatosan zajlik, online formában, a BKIK weboldalán keresztül, ahol további részletes információk is elérhetők.

Ez a képzés kiváló lehetőséget kínál a KKV vezetők számára, hogy fejlesszék vállalkozásvezetési készségeiket, és naprakész tudással gazdagodjanak a gyorsan változó üzleti világban.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre