Barion Pixel
PROAP News

június 25. -

EUR 394,98

USD 367,97

Új Társasházkezelő Szakmai Képzés a BKIK-nál

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) büszkén jelenti be, hogy 2024. február 14-én új Társasházkezelő szakmai képzést indít. Ez a képzés kifejezetten azoknak szól, akik a társasházkezelés területén szeretnének szakmai tudásukat elmélyíteni és kiemelkedni a piaci versenyben.

A képzés előadója Kovács János, mérnök és mérnök-közgazdász, a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetségének alelnöke és a BKIK Ingatlanosztály alelnöke. Kovács János széleskörű szakmai tapasztalatával és ismereteivel biztosítja, hogy a résztvevők magas szintű, gyakorlati tudást szerezzenek.

A képzés díja 65.000 Ft, ami áfa mentes bruttó összeg, és kedvezmények állnak rendelkezésre a BKIK tagjai számára. Emellett részletfizetési lehetőség is biztosított.

A három hónapos képzés helyszíne a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, valamint online (Zoom) formában is elérhető, lehetővé téve a résztvevők számára a rugalmas tanulást. A beiratkozás folyamatosan, online formában történik.

A képzés tartalma magában foglalja a társasházak gazdasági elemzését, hasznosítási tervek készítését, együttműködést műszaki szakemberekkel, közgyűlések előkészítését és végrehajtását, műszaki állapotfelmérést, felújítások tervezését, szerződések és jogi eljárások lebonyolítását, valamint tűz-, baleset-, érintés- és környezetvédelmi feladatok ellátását.

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, amely lehetőséget biztosít a szakmai vizsga letételére.

További információkért és a részletekért látogasson el a BKIK weboldalára. Ez a képzés ideális lehetőség azok számára, akik a társasházkezelés területén szeretnének szakmailag fejlődni és új készségeket elsajátítani.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre