Barion Pixel
PROAP News

június 25. -

EUR 394,98

USD 367,97

Új pályázati lehetőség: A Munkakör-Megosztás Elterjesztését Célzó Program

Napjaink munkaerőpiacán egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az innovatív és rugalmas foglalkoztatási formák. Ebben a szellemben hirdette meg az OFA Nonprofit Kft. a „Munkakör-Megosztás Elterjesztését Célzó Programot”, melynek célja a generációk közötti tudásátadás és a munkaerőpiaci átmenetek megkönnyítése.

A program háttere

A program az OFA Nonprofit Kft. általános célkitűzéseinek részeként jött létre, amely a foglalkoztatás elősegítésére és a munkaerőpiaci kihívásokra való proaktív reagálásra összpontosít. Különös figyelmet fordítanak a generációváltásra, amely Magyarországon minden harmadik vállalkozást érint.

Program célja

A program célja a vállalkozások munkaerő-utánpótlásának támogatása, a generációk közötti tudásátadás elősegítése és a pályakezdő álláskeresők munkaerőpiaci beilleszkedésének megkönnyítése. A program keretében a nyugdíj előtt álló munkavállalók és a pályakezdők „átfedő” részmunkaidőben dolgoznak, biztosítva ezzel a tudásátadást és a munkavégzés folyamatosságát.

Kik jelentkezhetnek?

A pályázat nyitott minden Magyarországon székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozás számára, gazdasági társaságok, bt-k, kft-k, részvénytársaságok, egyéni vállalkozások.

Támogatás mértéke és feltételei

A program keretében a pályakezdő álláskereső részmunkaidős foglalkoztatására kerül sor, melyhez a munkaadó támogatást kap. A támogatás mértéke és a részletes feltételek a pályázati kiírásban találhatók.

Pályázati határidők

A pályázat 2024. január 10-től 2024. június 30-ig nyújtható be.

Ez a program kiváló lehetőséget kínál a vállalkozások számára, hogy támogassák a generációk közötti tudásátadást, miközben segítik a pályakezdők munkaerőpiaci beilleszkedését. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget a munkaerőpiaci innováció és a társadalmi felelősségvállalás terén!


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre