Barion Pixel
PROAP News

június 25. -

EUR 394,98

USD 367,97

Bánkitó Fesztivál 2024: Egy Hívás a Kreativitásra

A Bánkitó Fesztivál, amely minden évben egyedülálló kulturális élményt nyújt látogatóinak, idén egy rendkívüli pályázati felhívást tesz közzé. A 2024-es év témája: „TUDATHASADÁS”, ami arra ösztönzi a résztvevőket, hogy merész és innovatív módon vizsgálják meg a világ érzékelését és az információáramlás változásaihoz való alkalmazkodás módjait.

Pályázati Kategóriák és Témák

  1. Civil – Kulturális Programok és Képzőművészeti Projektek: A pályázatokban keresünk olyan művészeti projekteket, amelyek új perspektívákat és alternatív közösségi élményeket nyújtanak.
  2. DIY Projektek és Workshopok: Ezek a programok segítenek újraértelmezni a mai valóságot, ösztönözve az önkifejezést és a kreatív gondolkodást.
  3. Tudomány és Közélet // Szájensz Szeánsz: Tudományos és közéleti workshopok, beszélgetések és játékok, amelyek a fesztivál szellemiségéhez illeszkednek, és a társadalmi dilemmákra adnak választ.
  4. Dekor: A fesztivál területét funkcionálisan és esztétikailag színesítő dizájn elemek.

Jelentkezési Információk

A pályázatoknak tartalmazniuk kell a pályázó nevét, e-mail címét, pontos tervrajzot, koncepciót, műleírást és a részletes anyagköltséget. Kulcsfontosságú, hogy a művek helyspecifikusak, témába vágóak legyenek, és magas szintű kivitelezést mutassanak. A jelentkezési határidő: 2024. február 9.

Eredményhirdetés és További Információk

Az eredményhirdetés 2024. február 16-án lesz. A pályázatok benyújtásához látogassatok el a fesztivál weboldalára, ahol a jelentkezési lapot is megtaláljátok.

Ez a pályázati felhívás egy izgalmas lehetőség minden kulturális és civil szervezet, alkotó, gondolkodó egyén és szakmai közösség számára, hogy részt vegyenek a Bánkitó Fesztivál kreatív és inspiráló világában. Ne maradjatok le erről a fantasztikus lehetőségről, ahol ti is hozzájárulhattok a fesztivál színes és dinamikus atmoszférájához!


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre