Barion Pixel
PROAP News

május 26. -

EUR 385,56

USD 356,18

Az Év Felelős Foglalkoztatója 2024 – A felelősségteljes munkaadók elismerése

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. kilencedik alkalommal hirdeti meg „Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatát, amely kiemelten kezeli az emberi erőforrásokat, és ösztönzi a vállalatokat a munka és magánélet harmonikus összehangolására irányuló erőfeszítéseikben. Ez az elismerés a munkáltatók számára nem csupán presztízs, hanem egyúttal visszajelzés is arról, hogy helyes irányban haladnak a felelős foglalkoztatás terén.

Pályázat bemutatása és célja

2024-ben az OFA Nonprofit Kft. azokat a munkáltatókat keresi, akik hozzáadott értéket képviselnek a felelős foglalkoztatás terén. Az idei év újdonsága, hogy a szervezetek egészségtudatos és környezettudatos magatartása kiemelt figyelmet kap, amely két új különdíj formájában is megjelenik. A pályázat célja, hogy összegyűjtse és díjazza azokat a hazai foglalkoztatókat, akik iránymutató tevékenységet végeznek ezen a területen.

Pályázati feltételek és kategóriák

A pályázatra magyarországi székhellyel és telephellyel rendelkező vállalkozások nevezhetnek, amelyek programjai 2023. január 1. óta valósulnak meg. A díj az alábbi öt kategóriában kerül kiosztásra:

1. Kisvállalkozások

2. Középvállalkozások

3. Nagyvállalatok I.

4. Nagyvállalatok II.

5. Egyéb gazdálkodó szervezetek

A pályázat kiemelten kezeli a tudatos egészség és a zöld jövő témaköreit, amelyek különdíjak formájában is megjelennek.

Pályázat benyújtásával járó előnyök

A győztesek viselhetik „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2024” címet és logót egy évig, és részt vehetnek az ünnepélyes díjátadón, ahol szakmai előadásokat hallgathatnak meg. Emellett a pályázatok anyagát publikálják az OFA Nonprofit Kft. és médiapartnerei online felületein, valamint a jógyakorlatok példatárba kerülnek, amelyek bemutatásra kerülnek a szervezet által készített podcast adásokban is. A pályázók lehetőséget kapnak arra, hogy csatlakozzanak a Felelős Foglalkoztatói Unióhoz, amely együttműködést biztosít a fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás előmozdítására.

Pályázás menete

A pályázati dokumentumok letölthetők az OFA hivatalos oldaláról. A pályázati anyagok kitöltése és a pályázati díj befizetése után a dokumentumokat elektronikusan kell benyújtani. A pályázatok tartalmazhatnak szöveges leírásokat, fényképeket, logókat, prezentációkat, és még videókat is a felelős foglalkoztatási gyakorlatok bemutatására.

Ez a pályázat remek lehetőség minden hazai vállalkozás számára, hogy bemutassa elkötelezettségét a felelős foglalkoztatás iránt, és elismerést szerezzen a munkavállalói jóllét és a társadalmi felelősségvállalás terén kifejtett tevékenységeiért.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre