Barion Pixel
PROAP News

június 25. -

EUR 394,98

USD 367,97

Európa Támogatja Közösségeinket: Minden, amit tudnod kell a Közös Értékeink Programról!

Ma egy nagyon izgalmas lehetőségről szeretnék mesélni neked, ami kifejezetten a közösségek és a társadalmi ügyek iránt elkötelezett civil szervezeteknek szól. Ez a Közös Értékeink Program, amely Európa támogatásával valósul meg. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan segíthet ez a program a te közösségednek is!

A program célja

A Közös Értékeink Program célja, hogy támogassa azokat a helyi vagy országos kezdeményezéseket, amelyek társadalmi problémák megoldását célozzák. Legyen szó akár közösségi részvételről, kommunikációs kampányokról vagy éppen mozgósító tevékenységekről, ha a cél a közjó, akkor ez a program neked szól!

Támogatás mértéke és időtartama

A jó hír, hogy a projektekre 1 000 és 10 000 € közötti összeget nyerhettek, ami a teljes költségvetést fedezi, így önrészre sincs szükség. A projektek futamideje maximum 9 hónap lehet, és a legkésőbbi lezárás dátuma 2025. július 31.

 Kik jelentkezhetnek?

Ha egy Magyarországon bejegyzett civil szervezet vagy, ami nem profitérdekeltségen alapul, és a közösség javát szolgálja, akkor neked szól ez a felhívás! Fontos, hogy a szervezetek demokratikusan és átláthatóan működjenek, és elkötelezettek legyenek az Európai Unió alapvető jogai és értékei mellett.

Partnerrel vagy Egyedül?

A projektet akár egyedül, akár konzorciumi formában is megvalósíthatod. Ha választasz partnert, akkor ők is ugyanazon feltételeknek kell megfeleljenek, mint te.

Hogyan jelentkezz?

A jelentkezés egyszerű: csak egy rövid projektötletet kell benyújtanod a Közös Értékeink Program weboldalán keresztül. A projektötlet tartalmazza a szervezeted bemutatását, a tervezett akció vagy kampány célját, és hogy ez hogyan illeszkedik az EU értékeihez.

Határidők

Ne feledd, a jelentkezési határidő 2024. november 30. 18:00 óra, tehát van időd alaposan átgondolni a projektötletedet!

Miért érdemes jelentkezni?

Ez a program nem csak anyagi támogatást nyújt, hanem lehetőséget ad arra, hogy valódi változást hozz a közösségedben. Ha van egy jó ötleted, amely hozzájárulhat a társadalmi problémák megoldásához, akkor itt az idő, hogy megvalósítsd!

A Közös Értékeink Program egy fantasztikus lehetőség minden olyan civil szervezet számára, amely elkötelezett a társadalmi változások iránt. Ha te is közéjük tartozol, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre