Barion Pixel
PROAP News

június 25. -

EUR 394,98

USD 367,97

Új Webshop Menedzser Szakmai Képzés a BKIK-nál

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) örömmel jelenti be, hogy 2024. március 25-én új Webshop Menedzser szakmai képzést indít. A képzés célja, hogy a résztvevőket felkészítse a digitális kereskedelem kihívásaira, különös tekintettel a webáruházak létrehozására és hatékony üzemeltetésére.

A képzés különösen hasznos lehet kiskereskedőknek, kereskedelmi vállalkozásoknak és azon magánszemélyeknek, akik szeretnének elmélyedni az online kereskedelem világában. A képzés tartalma magában foglalja az online kereskedelmi vállalkozások indítását és működtetését, gazdasági szemléletet és kereskedelmi-üzemeltetési technikákat, az online tevékenység jogi aspektusait (GDPR, fogyasztóvédelem), marketinget és kommunikációt az e-kereskedelemben, webes ismereteket, webáruház működtetést, jövedelmezőséget, költséggazdálkodást és környezetvédelmet.

A képzés díja 95.000 Ft, amely kedvezményeket tartalmaz a BKIK tagjai számára, valamint részletfizetési lehetőséget is kínál. A képzés időtartama 70 óra, a maximális csoportlétszám 25 fő. Az előadások online formában kerülnek megtartásra, hétfőtől szerdáig délutánonként.

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők hivatalos tanúsítványt kapnak, amely igazolja szakmai tudásukat és készségeiket a webshop menedzsment területén. A beiratkozás folyamatosan, online formában történik.

További információkért és a részletekért látogasson el a BKIK weboldalára. Ez a képzés ideális lehetőség azok számára, akik a digitális kereskedelem területén szeretnének szakmai tudásukat bővíteni és sikeres webáruházat üzemeltetni.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre