Barion Pixel
PROAP News

február 23. -

EUR 387,19

USD 356,76

Új Webshop Menedzser Szakmai Képzés a BKIK-nál

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) örömmel jelenti be, hogy 2024. március 25-én új Webshop Menedzser szakmai képzést indít. A képzés célja, hogy a résztvevőket felkészítse a digitális kereskedelem kihívásaira, különös tekintettel a webáruházak létrehozására és hatékony üzemeltetésére.

A képzés különösen hasznos lehet kiskereskedőknek, kereskedelmi vállalkozásoknak és azon magánszemélyeknek, akik szeretnének elmélyedni az online kereskedelem világában. A képzés tartalma magában foglalja az online kereskedelmi vállalkozások indítását és működtetését, gazdasági szemléletet és kereskedelmi-üzemeltetési technikákat, az online tevékenység jogi aspektusait (GDPR, fogyasztóvédelem), marketinget és kommunikációt az e-kereskedelemben, webes ismereteket, webáruház működtetést, jövedelmezőséget, költséggazdálkodást és környezetvédelmet.

A képzés díja 95.000 Ft, amely kedvezményeket tartalmaz a BKIK tagjai számára, valamint részletfizetési lehetőséget is kínál. A képzés időtartama 70 óra, a maximális csoportlétszám 25 fő. Az előadások online formában kerülnek megtartásra, hétfőtől szerdáig délutánonként.

A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők hivatalos tanúsítványt kapnak, amely igazolja szakmai tudásukat és készségeiket a webshop menedzsment területén. A beiratkozás folyamatosan, online formában történik.

További információkért és a részletekért látogasson el a BKIK weboldalára. Ez a képzés ideális lehetőség azok számára, akik a digitális kereskedelem területén szeretnének szakmai tudásukat bővíteni és sikeres webáruházat üzemeltetni.


Ez is érdekelhet

További hírek