Barion Pixel
PROAP News

június 25. -

EUR 394,98

USD 367,97

A Jövő Járműtechnikája: Alternatív Hajtású Gépjárművek Továbbképzése

Május 11-én kezdődik az a korszakalkotó továbbképzés, amely az alternatív hajtású járművek világába kalauzolja el a szakembereket. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Járműipari Osztálya által szervezett program nem csupán a szakmai tudás bővítését célozza, hanem a fenntartható közlekedés iránti elkötelezettséget is erősíti.

A Képzés Szükségessége és Célja

A zöld technológiák iránti növekvő érdeklődés és a fenntarthatósági törekvések hatására az elektromos és plug-in hibrid autók egyre népszerűbbek. Ezen új típusú járművek karbantartása és javítása azonban speciális ismereteket igényel, amelyek elsajátítására ez a továbbképzés kínál lehetőséget. A képzés célja, hogy a résztvevők alaposan megismerjék az alternatív hajtású járművek működését, karbantartását és javítását, valamint a munkavédelmi és töltésbiztonsági szempontokat.

Célközönség és Képzési Struktúra

A program elsősorban gyakorló szakembereknek és autójavító vállalkozásoknak szól. A 40 órás képzés 16 óra elméleti és 24 óra gyakorlati oktatást foglal magában, így biztosítva a résztvevők számára a szükséges elméleti háttér és gyakorlati tapasztalat kombinációját.

Képzési Tematika és Tanúsítvány

A képzés tematikája kiterjed az alternatív hajtások elméleti és gyakorlati ismereteire, a hibrid és elektromos hajtású járművek nagyfeszültségű elemeinek biztonságtechnikai célú szervizműveleteire, valamint a járművek irányított rendszereivel való kommunikációs kapcsolat létesítésére. A résztvevők a képzés sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a BKIK-tól, amely hivatalosan is igazolja szakmai felkészültségüket.

Szervezők és Helyszínek

A képzést a BKIK Kézműipari Tagozata, a Fáy András Közlekedésgépészeti Szakközépiskola, a Kossuth Lajos Technikum, a Magyar Autóklub és a Pest Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezi. Az elméleti oktatás a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara épületében, míg a gyakorlati képzés a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrumban kerül megrendezésre.

Képzés Díja és További Információk

A képzés bruttó díja 125 000 Ft, míg a BKIK tagok számára kedvezményes ár 80 000 Ft. További részletekért és jelentkezésért látogasson el a BKIK hivatalos weboldalára: https://bkik.hu/kepzesek/kepzesek/kepzeseink/alternativ-hajtasu-gepjarmuvek-felepitese-mukodese-vizsgalata-es-javitasa-tovabbkepzes.

Ez a továbbképzés nem csupán a szakmai tudás bővítésére szolgál, hanem a fenntartható közlekedés jövőjének alakításában is kulcsfontosságú szerepet tölt be.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre