Barion Pixel
PROAP News

július 18. -

EUR 390,90

USD 357,25

A Mercedes-Benz Gyár Pályázata: Egy Új Fejezet a Sport- és Utánpótlásnevelés Támogatásában

A kecskeméti Mercedes-Benz Gyár, mint a régió egyik meghatározó munkáltatója, újra megerősíti elkötelezettségét a sport és az utánpótlásnevelés iránt. A vállalat 2023-as társasági adójából jelentős összeget, összesen 1,5 milliárd forintot kíván fordítani a helyi és a vonzáskörzetbeli sportegyesületek támogatására. Ez a lépés nemcsak a sportolók jövőjét biztosítja, hanem a közösségek fejlődését is elősegíti.

A Pályázat Részletei

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. (MBMH) által kiírt pályázat célja, hogy támogassa azokat a civil szervezeteket, amelyek az utánpótlásnevelés és a sportinfrastruktúra fejlesztésére összpontosítanak. A támogatás két fő területre oszlik: az utánpótlásnevelésre maximum 1,2 milliárd forint, míg az ingatlanfejlesztésre maximum 300 millió forint áll rendelkezésre.

Ki Pályázhat?

A pályázat elsősorban a Kecskemét és vonzáskörzetében működő, utánpótlásneveléssel foglalkozó sportegyesületeket célozza meg. A pályázat elbírálásakor előnyt élveznek azok a települések sportegyesületei, amelyek a meghatározott listán szerepelnek, többek között Abonytól Szolnokig terjedő széles körben.

A Pályázat Feltételei

A pályázóknak vállalniuk kell egy átfogó Compliance és szankciós lista-vizsgálatot, valamint teljes transzparenciát kell biztosítaniuk a TAO-pénzek felhasználásával kapcsolatban. Ezen felül, a Mercedes-Benz Gyár fenntartja a jogot, hogy a támogatás adatait nyilvánosságra hozza.

Utánpótlás-nevelés és Ingatlanfejlesztés

Az utánpótlásnevelésre fordított összegek a sportegyesület utánpótláskorú játékosainak létszámától függően kerülnek meghatározásra. Az ingatlanfejlesztési pályázatok esetében a projektek összberuházásának 20%-át teheti ki a maximálisan felajánlható támogatás, különös tekintettel az energiahatékonyságot szolgáló projektekre.

Miért Fontos Ez a Pályázat?

A Mercedes-Benz Gyár kezdeményezése nemcsak a sportolók és a sportegyesületek számára nyújt lehetőséget a fejlődésre és a jobb eredmények elérésére, hanem a közösségek számára is hozzájárul a jobb életminőséghez. A sport és az utánpótlásnevelés támogatása révén a gyár hozzájárul a helyi tehetségek felkutatásához és fejlesztéséhez, biztosítva számukra a szükséges erőforrásokat és infrastruktúrát.

Hogyan Pályázzon?

A pályázatokat 2024. március 12-ig kell benyújtani a megadott e-mail címre, részletes pályázati leírással és a szükséges mellékletekkel. Minden pályázatra egyedi visszajelzést adunk, így biztosítva a folyamat átláthatóságát és igazságosságát.

A Mercedes-Benz Gyár pályázata egyedülálló lehetőséget kínál a sportegyesületek számára, hogy tovább fejlesszék programjaikat és infrastruktúrájukat. Ez a kezdeményezés nemcsak a sportolók jövőjébe való befektetés, hanem a helyi közösségek életminőségének javítása is egyben. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, pályázzon most!


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre