Barion Pixel
PROAP News

július 18. -

EUR 390,90

USD 357,25

Magyar Innovációs Nagydíj 2023 – A Kreativitás és Innováció Ünnepe

A Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány, a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH), az Agrárminisztérium (AM), az Energiaügyi Minisztérium (EM), a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM), valamint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) támogatásával büszkén hirdeti meg a 2023-as Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot. Ez az esemény nem csupán egy díjátadó ünnepség, hanem egy olyan platform, ahol a magyar innovációs szellem és kreativitás kerül a középpontba.

A Díjak Sokszínűsége

Az idei évben a Magyar Innovációs Nagydíj mellett további hét kategóriában ismerik el a kiemelkedő innovációs teljesítményeket:

  1. Ipari Innovációs Díj (GFM)
  2. Informatikai Innovációs Díj (GFM)
  3. Agrár Innovációs Díj (AM)
  4. Környezetvédelmi és Energiaügyi Innovációs Díj (EM)
  5. Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja (SZTNH)
  6. „Alapkutatástól a piacig” Innovációs Díj (NKFIH)
  7. „2023. év legjobb startup vállalkozása” Díj (MISZ)

A díjak átadása 2024 márciusában az Országházban történik, ahol a díjazottak jogosulttá válnak a Magyar Innovációs Nagydíj, ill. Innovációs Díj védjegyének használatára.

Pályázati Feltételek és Elbírálási Szempontok

A pályázaton részt vehetnek azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások és szervezetek, amelyek 2023-ban kiemelkedő műszaki és gazdasági innovációs teljesítménnyel büszkélkedhetnek. A bírálóbizottság, melyet a Magyar Innovációs Alapítvány Kuratóriuma által felkért tudósok és vezető gazdasági szakemberek alkotnak, Csák János, a kultúráért és innovációért felelős miniszter elnökletével, az innovációból származó többlet árbevételt és egyéb gazdasági előnyöket mérlegelve hozza meg döntését.

Beadási Határidő és Dokumentumok

A pályázatok beadási határideje 2024. február 5., éjfél. A nevezéshez szükséges dokumentumokat, beleértve a részletes leírást és a nyilatkozatokat, a www.innovacio.hu/innonagydij oldalon lehet feltölteni.

Záró Gondolatok

A Magyar Innovációs Nagydíj nem csak egy elismerés, hanem egy lehetőség a magyar innovátorok számára, hogy megmutassák tehetségüket és újító szellemüket. Ez az esemény egy ünnep a kreativitásnak és az innovációnak, amely hozzájárul Magyarország gazdasági és társadalmi fejlődéséhez. Minden érdeklődőt és pályázót bátorítunk, hogy vegyen részt ebben az izgalmas és inspiráló eseményben!


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre