Barion Pixel
PROAP News

május 26. -

EUR 385,56

USD 356,18

MOL Egyedi Pályázatok: Új Lehetőségek a Civil Szektorban

A MOL Alapítvány úttörő kezdeményezéssel áll elő, amely új horizontokat nyit meg a civil és nonprofit szektorban. Egyedi pályázati lehetőségükkel különleges esélyt biztosítanak az innovatív és kreatív projektötletek megvalósítására, amelyek túllépnek a hagyományos pályázati keretek korlátain.

A Pályázat Innovatív Jellege

A MOL Alapítvány által meghirdetett pályázat legfőbb jellegzetessége, hogy nem szab korlátot sem a keretösszegre, sem a pályázható tevékenységekre. Ezáltal a szervezetek szabadabban, a saját elképzeléseik szerint alakíthatják pályázataikat, lehetővé téve a teljesen egyedi, komplex tervek kidolgozását.

Fontos Támogatási Kizáró Feltételek

A pályázat során kiemelt figyelmet fordítanak a hitelességre és az átláthatóságra. Az Alapítvány nem támogatja azokat a pályázókat, akik valótlan vagy megtévesztő adatokat szolgáltatnak, illetve azokat, akik a korábbi támogatási szerződések feltételeit megszegték.

Pályázati Dokumentáció Előírásai

A pályázóknak számos dokumentumot kell benyújtaniuk, amelyek között szerepel az adatlap, a szakmai program, a költség- és pénzügyi terv, valamint különféle nyilatkozatok. Ezek az űrlapok és nyilatkozatminták elérhetőek a MOL Új Európa Alapítvány honlapján.

Pályázatok Benyújtási Folyamata

A pályázati folyamat kétlépcsős: először az összes dokumentum szkennelt változatát kell beküldeni e-mailben, majd az eredeti példányokat postai úton, az Alapítvány budapesti székhelyére.

Támogatások Folyósítása

A támogatások általában előfinanszírozás keretében, a szerződésben meghatározott határidőben és ütemezés szerint kerülnek folyósításra. Ez a módszer segíti a szervezeteket abban, hogy projekteiket hatékonyan és időben megvalósíthassák.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre