Barion Pixel
PROAP News

június 25. -

EUR 394,98

USD 367,97

Gyorsítósáv 2023: Új Pályázati Lehetőség Innovatív Vállalkozások Számára

Kedves Innovátorok és Vállalkozók! Örömteli hír a horizonton: a Gyorsítósáv 2023 pályázat megnyitotta kapuit, kifejezetten azok számára, akik friss és innovatív ötleteikkel kívánnak piaci sikert aratni. Ha te is ilyen ambiciózus vállalkozó vagy, olvass tovább, hogy megtudj minden részletet ebből a rendkívül vonzó, 2 milliárd forintos keretösszeggel rendelkező lehetőségről!

A Pályázat Alapadatai:

A Gyorsítósáv 2023 pályázat 2023. november 23-án került meghirdetésre, a beadási határidő pedig 2024. április 4-én, délután 4 órakor zárul. Célja, hogy támogassa azokat a vállalkozásokat, melyek tudományos kutatásokra épülő innovációkat kívánnak a piacra vezetni. A támogatás összege egy pályázat esetén 100 és 300 millió forint között ingadozik, a projektek időtartama pedig maximum 36 hónap lehet.

Ki Pályázhat?

Jelentkezhetnek a pályázatra azok a mikro- és kisvállalkozások, amelyek Magyarországon vagy az Európai Gazdasági Térségben vannak bejegyezve és kettős könyvvitelt vezetnek. Ez különösen kedvező lehetőség a helyi, innovatív vállalkozások számára, hogy tovább csiszolják ötleteiket.

A Pályázat Benyújtása:

A pályázat benyújtásának első lépéseként szakmai véleményt kell kérni a kfivelemeny.nkfih.gov.hu oldalon, 2023. december 6-tól 20-ig. A támogatási kérelem elkészítését és benyújtását pedig a www.palyazat.gov.hu oldalon keresztül kell megvalósítani, 2024. április 4-ig.

Mit Támogat a Pályázat?

A Gyorsítósáv 2023 elsősorban a kísérleti fejlesztéseket célozza, amelyek a projekt költségeinek legalább felét kitehetik. Fontos, hogy a projekt során legalább egy TRL (Technology Readiness Level) 7-es szintű prototípus, termék, technológia vagy szolgáltatás létrejöjjön.

További Fontos Feltételek:

A pályázóknak kötelezően vállalniuk kell, hogy a projekt során legalább egy mentorral dolgoznak együtt, és a projektnek a TRL 4 szintről indulva, legalább a TRL 7-es szintig kell elérnie.

Piaci Eredmények és Oltalom:

A pályázóknak vállalniuk kell, hogy a projekt során legalább egy konkrét piaci eredményt érjenek el, mint például külső befektetés, árbevétel növelése vagy további támogatások megszerzése.

Záró Gondolatok:

A Gyorsítósáv 2023 pályázat kivételes lehetőséget kínál a magyar vállalkozások számára, hogy valóra váltsák innovatív ötleteiket.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre