Barion Pixel
PROAP News

június 25. -

EUR 394,98

USD 367,97

Új Ingatlanközvetítő Szakmai Képzés Indul 2024 Áprilisában

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) bejelenti, hogy 2024. április 16-án, kedden új ingatlanközvetítő szakmai képzést indít. Ez a három hónapos képzés kiváló lehetőséget kínál mindazoknak, akik az ingatlanpiac dinamikus világában szeretnének elhelyezkedni vagy továbbfejlődni.

A képzés díja 89.000 Ft, ami áfa mentes bruttó összeg. A BKIK regisztrált vállalkozásai és egyéni vállalkozói 10.000 Ft kedvezményben részesülnek, míg a BKIK önkéntes tagjai 25.000 Ft kedvezményt kapnak. A képzéshez szükséges iskolai előképzettség az érettségi végzettség.

A képzés 90%-ban online módon zajlik, lehetővé téve a résztvevők számára, hogy rugalmasan illesszék be a tanulást a mindennapi életükbe. A beiratkozás folyamatosan, online formában történik.

A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az ingatlan értékesítés teljes folyamatát. Ez magában foglalja az adás-vétel megszervezését, az ingatlan állapotának felmérését, az adó- és illetékfizetési kötelezettségeket, valamint a jogi szerződések kezelését. A hallgatók megtanulják az ingatlan értékesítéshez kapcsolódó hirdetési eszközök és módszerek alkalmazását is.

Az oktatási napok kedden és csütörtökön délutánonként, valamint esetenként szombatonként zajlanak, valós idejű online oktatás keretében. A képzés sikeres elvégzése után a résztvevők tanúsítványt kapnak, amely lehetőséget biztosít szakmai vizsga letételére.

A képzés elvégzése számos előnnyel jár, többek között lehetőséget nyújt egy rugalmas időbeosztású és pénzügyileg független életmód elérésére, szakmai előmenetelre, magas jövedelemre, gyakorlati szaktudás elsajátítására az ingatlanpiac minden aspektusában, valamint személyes fejlődésre és új kapcsolatok építésére.

További információkért és a jelentkezéshez látogasson el a BKIK weboldalára. A képzés engedélyszáma: E/2021/000025. Ez a képzés ideális választás azok számára, akik szakmai karrierjüket az ingatlanpiac területén szeretnék építeni vagy továbbfejleszteni.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre