Barion Pixel
PROAP News

június 25. -

EUR 394,98

USD 367,97

KPMG 2023-as Felelős Társadalomért Programja – Támogatás a Közhasznú Szervezeteknek

2023-ban a KPMG immár 15. alkalommal hirdeti meg a Felelős Társadalomért Programját, amelynek célja, hogy elősegítse az egészségügyi, oktatási, sokszínűségi és környezeti fenntarthatósági területeken tevékenykedő közhasznú szervezetek fenntartható és átlátható működését. Ez a kezdeményezés különösen fontos a non-profit szektor számára, ahol a folyamatos alkalmazkodás és fejlődés kulcsfontosságú.

A Program Ajánlata

A KPMG Our Impact Plan célkitűzéseivel összhangban a Felelős Társadalomért Program szakmai segítséget és pénzügyi támogatást nyújt a pályázó szervezeteknek. A program a következőket kínálja:

  1. Pro Bono Szolgáltatások: Ezek közé tartozik az adó-, jogi-, vezetési-, informatikai tanácsadás, pénzügyi és számviteli tanácsadás, belső ellenőrzési és megfelelőségi szolgáltatások, vezetői coaching, social media és branding konzultáció.
  2. Adomány a Működési Költségek Támogatására: A támogatás összege 500 000 és 3 000 000 forint között mozoghat.
  3. Laptop Adomány: A KPMG munkatársai által már nem használt, de működőképes laptopokat kínálnak a szervezetek számára.

Pályázati Feltételek és Benyújtás

A pályázatok benyújtásához szükséges a teljeskörűen kitöltött pályázati adatlap és a mellékletek, mint az alapító okirat másolata, közhasznúságot igazoló bírósági végzés másolata, az elmúlt két év egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete, valamint hitelesen aláírt nyilatkozatok. A pályázatok benyújtásának határideje 2023. november 9-től december 3-ig tart.

További Információk és Kapcsolat

A KPMG vállalati felelősségvállalási stratégiája a társadalomra és a környezetre gyakorolt pozitív hatás növelésére irányul. A Felelős Társadalomért Program keretében a nyertes szervezetekkel hosszú távú együttműködési lehetőségek is felmerülhetnek. A pályázati adatlap és a szükséges nyilatkozatok letölthetők a KPMG weboldaláról, további kérdések esetén a cr@kpmg.hu címen érhetők el a szervezők.

A program nem csak anyagi és szakmai támogatást nyújt, hanem lehetőséget teremt a közhasznú szervezetek számára, hogy hosszú távon fenntartható módon fejlődhessenek és növeljék társadalmi hatásukat.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre