Barion Pixel
PROAP News

február 23. -

EUR 387,19

USD 356,76

KPMG 2023-as Felelős Társadalomért Programja – Támogatás a Közhasznú Szervezeteknek

2023-ban a KPMG immár 15. alkalommal hirdeti meg a Felelős Társadalomért Programját, amelynek célja, hogy elősegítse az egészségügyi, oktatási, sokszínűségi és környezeti fenntarthatósági területeken tevékenykedő közhasznú szervezetek fenntartható és átlátható működését. Ez a kezdeményezés különösen fontos a non-profit szektor számára, ahol a folyamatos alkalmazkodás és fejlődés kulcsfontosságú.

A Program Ajánlata

A KPMG Our Impact Plan célkitűzéseivel összhangban a Felelős Társadalomért Program szakmai segítséget és pénzügyi támogatást nyújt a pályázó szervezeteknek. A program a következőket kínálja:

  1. Pro Bono Szolgáltatások: Ezek közé tartozik az adó-, jogi-, vezetési-, informatikai tanácsadás, pénzügyi és számviteli tanácsadás, belső ellenőrzési és megfelelőségi szolgáltatások, vezetői coaching, social media és branding konzultáció.
  2. Adomány a Működési Költségek Támogatására: A támogatás összege 500 000 és 3 000 000 forint között mozoghat.
  3. Laptop Adomány: A KPMG munkatársai által már nem használt, de működőképes laptopokat kínálnak a szervezetek számára.

Pályázati Feltételek és Benyújtás

A pályázatok benyújtásához szükséges a teljeskörűen kitöltött pályázati adatlap és a mellékletek, mint az alapító okirat másolata, közhasznúságot igazoló bírósági végzés másolata, az elmúlt két év egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete, valamint hitelesen aláírt nyilatkozatok. A pályázatok benyújtásának határideje 2023. november 9-től december 3-ig tart.

További Információk és Kapcsolat

A KPMG vállalati felelősségvállalási stratégiája a társadalomra és a környezetre gyakorolt pozitív hatás növelésére irányul. A Felelős Társadalomért Program keretében a nyertes szervezetekkel hosszú távú együttműködési lehetőségek is felmerülhetnek. A pályázati adatlap és a szükséges nyilatkozatok letölthetők a KPMG weboldaláról, további kérdések esetén a cr@kpmg.hu címen érhetők el a szervezők.

A program nem csak anyagi és szakmai támogatást nyújt, hanem lehetőséget teremt a közhasznú szervezetek számára, hogy hosszú távon fenntartható módon fejlődhessenek és növeljék társadalmi hatásukat.


Ez is érdekelhet

További hírek