Barion Pixel
PROAP News

július 18. -

EUR 390,90

USD 357,25

Új Szakmai Képzés: Munkaerő-gazdálkodási- és Társadalombiztosítási Ügyintéző

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) büszkén jelenti be, hogy 2024 tavaszán új szakmai képzést indít: a Munkaerő-gazdálkodási- és Társadalombiztosítási Ügyintéző képzést. Ez az öt hónapos program kiváló lehetőséget kínál pályakezdőknek, pályamódosítóknak, HR szakembereknek, munkáltatóknak és a pénzügyi területen dolgozó vállalkozóknak, mint például könyvelőknek és adótanácsadóknak.

A képzés online formában, valamint a BKIK budapesti helyszínén zajlik, így a résztvevők rugalmasan választhatják meg a számukra legmegfelelőbb tanulási módot. A bevezető ár 179.000 Ft, ami jelentős kedvezményt jelent az eredeti 275.000 Ft-os árhoz képest. Az ár ÁFA-mentes, és részletfizetési lehetőség is biztosított.

A képzésre jelentkezők számára további kedvezmények is elérhetők. BKIK regisztrált vállalkozások és egyéni vállalkozók 10.000 Ft kedvezményben részesülnek, míg a BKIK önkéntes tagjai 25.000 Ft kedvezményt kapnak.

A képzés előfeltételei között szerepel az érettségi végzettség, valamint pénzügyi-számviteli vagy vállalkozási ügyviteli szakképesítés. Emellett szükséges az érettségi végzettség esetén 3 év, felsőfokú végzettség esetén 2 év releváns területen szerzett gyakorlat.

A képzés tartalma magában foglalja a HR, bérszámfejtési és társadalombiztosítási ismereteket, valamint gyakorlatias, piacképes tudást. Az oktatók, Barabás Miklós és Táborossyné dr. Morvai Zsuzsanna, több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a területen.

A képzés elvégzése növeli a hallgatók munkaerőpiaci értékét, széleskörű, gyakorlati tudást biztosítva számukra. A képzés sikeres befejezése után a hallgatók szakmai tanúsítványt kapnak, amely lehetőséget biztosít szakmai vizsgára jelentkezésre.

A beiratkozás folyamatosan, online formában történik. A képzés részletes információi és a beiratkozás a BKIK weboldalán érhetők el. Ez a képzés ideális választás azok számára, akik szakmai előrehaladásra és piacképes tudás megszerzésére törekednek a munkaerő-gazdálkodás és társadalombiztosítás területén.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre