Barion Pixel
PROAP News

május 26. -

EUR 385,56

USD 356,18

Városi Civil Alap: Új lehetőségek civil szervezetek számára!

Egyedülálló lehetőség terül el a hazai civil szervezetek előtt: A Városi Civil Alap keretén belül a 5000 fő feletti településeken működő egyesületek és alapítványok most olyan támogatási lehetőségekhez férhetnek hozzá, amelyek korábban kizárólag falusi szervezeteknek álltak rendelkezésre.

Mit érdemes tudni?

  • Mire lehet pályázni? Az Alap ingatlanberuházási, gépjárműbeszerzési, működési, eszközbeszerzési, programszervezési és kommunikációs tevékenység támogatására biztosít forrást.
  • Mekkora összegben? A különböző kategóriákban 7 millió és 11 millió forint közötti támogatásokra pályázhatnak a szervezetek.
  • Mikor lehet beadni a pályázatokat? A pályázatok benyújtásának időszaka 2023. szeptember 1-jén 10:00-kor kezdődik és 2023. október 2-án 12:00-kor zárul.

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. felügyeli a támogatások lebonyolítását, a rendelkezésre álló összeg pedig nem kevesebb, mint 4,8 milliárd forint!

Vonzó lehetőségek a civil szervezetek számára!

Ez az egyedülálló lehetőség nemcsak a városi közösségek életét segíti elő, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy a civil szervezetek hatékonyabban és eredményesebben tudják ellátni tevékenységüket. A támogatások lehetővé teszik az ingatlanok felújítását, gépjárművek beszerzését, programok szervezését és a kommunikációs tevékenység fejlesztését is.

További információért kattints az alábbi linkre.


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre