Barion Pixel
PROAP News

április 23. -

EUR 394,83

USD 370,49

Kedvezményes Nyári Táboroztatás: Egy Lehetőség a Fiatalok Számára

A Budapesti Sportszolgáltató Központ Nonprofit Kft. (BSK) egy rendkívüli lehetőséget kínál a budapesti székhelyű, elsősorban, de nem kizárólagosan hátrányos helyzetű, illetve fogyatékkal élő gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó nevelési-oktatási és kulturális intézmények, sportszövetségek, sportegyesületek, civil szervezetek és ifjúsági közösségek számára. A kezdeményezés célja, hogy kedvezményes áron nyári „ottalvós” táborozási lehetőséget biztosítson négy vidéki ifjúsági szálláshelyen a …

A Budapesti Sportszolgáltató Központ Nonprofit Kft. (BSK) egy rendkívüli lehetőséget kínál a budapesti székhelyű, elsősorban, de nem kizárólagosan hátrányos helyzetű, illetve fogyatékkal élő gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó nevelési-oktatási és kulturális intézmények, sportszövetségek, sportegyesületek, civil szervezetek és ifjúsági közösségek számára. A kezdeményezés célja, hogy kedvezményes áron nyári „ottalvós” táborozási lehetőséget biztosítson négy vidéki ifjúsági szálláshelyen a 2024-es nyári szünetben.

A Táborok Helyszínei és Lehetőségei

A táborokat a következő helyszíneken szervezik:

  • Gergelyiugornya
  • Soltvadkert (akadálymentesített)
  • Szabadszállás
  • Verőce (akadálymentesített)

Ezek a táborok nem csak szórakozást és kikapcsolódást ígérnek a résztvevőknek, hanem lehetőséget adnak a személyes fejlődésre, új barátságok kialakítására és a természet felfedezésére is.

Pályázati Részletek

A pályázat benyújtásának határideje 2024. március 28., éjfél. A részvételi díjak két kategóriában kerültek meghatározásra: az első kategóriában bruttó 19.950 Ft, míg a másodikban bruttó 42.000 Ft résztvevőnként, turnusonként. Mindkét esetben a turnus hossza 5 éjszaka, hétfő déltől szombat reggelig tart.

A sikeres pályázók számára a BSK számos szolgáltatást biztosít, többek között napi háromszori étkezést, szállást, és bizonyos esetekben transzferbuszt a vasútállomás és az ifjúsági szálló között, valamint strandbelépőt Soltvadkerten.

A Pályázók és a Táborok Célja

A pályázat elsődleges célja, hogy támogassa azokat a programokat, amelyek hozzájárulnak a gyermek és ifjúsági kezdeményezések megvalósulásához, a közösségek erősítéséhez, a szabadidő hasznos eltöltéséhez és a fiatalság egészségmegőrzéséhez.

A pályázat egyedülálló lehetőséget kínál a résztvevők számára, hogy elszakadjanak a városi élet nyüzsgésétől, és közelebb kerüljenek a természethez. A táborokban szervezett tevékenységek, mint például sport, kreatív műhelymunkák, és csapatépítő játékok, nem csak az aktív kikapcsolódást szolgálják, hanem fejlesztik a gyerekek szociális készségeit, önbizalmát és önismeretét is.

Összefoglalás

A BSK által kínált kedvezményes nyári táboroztatási program nem csak egy tábor, hanem egy befektetés a jövő generációjába. Ez egy lehetőség arra, hogy támogassuk a fiatalokat abban, hogy értékes készségeket sajátítsanak el, miközben életre szóló emlékeket gyűjtenek. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, jelentkezzen most!

További információkért és a pályázati űrlap kitöltéséért látogasson el a BSK honlapjára: https://bsk.sport.hu/palyazatok/. Ne maradjon le a lehetőségről, hogy részese legyen egy felejthetetlen nyárnak!


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre