Barion Pixel
PROAP News

szeptember 19. -

EUR 394,70

USD 353,61

A „Közös értékeink program” pályázati felhívása: Kampányok és mozgósító tevékenységek támogatása

A „Közös Értékeink Program” legújabb pályázati felhívása kiemelten fontos lehetőséget biztosít hazai civil szervezetek számára, amelyek aktívan kívánnak részt venni társadalmi ügyek megoldásában és a demokratikus értékek védelmében Magyarországon. A program célja, hogy támogassa a kampányokat, közös mozgósító és érdekérvényesítő fellépéseket, amelyek az EU Alapjogi Kartájának és az alapszerződés 2. cikkelyében foglalt jogok és értékek …

A „Közös Értékeink Program” legújabb pályázati felhívása kiemelten fontos lehetőséget biztosít hazai civil szervezetek számára, amelyek aktívan kívánnak részt venni társadalmi ügyek megoldásában és a demokratikus értékek védelmében Magyarországon. A program célja, hogy támogassa a kampányokat, közös mozgósító és érdekérvényesítő fellépéseket, amelyek az EU Alapjogi Kartájának és az alapszerződés 2. cikkelyében foglalt jogok és értékek – mint az emberi méltóság, szabadság, demokrácia, egyenlőség és a jogállamiság – népszerűsítését és védelmét szolgálják.

A pályázat célja és jellege

A pályázat kifejezetten azokat a projekteket célozza, amelyek konkrét, aktuális társadalmi problémákra irányulnak, és amelyek a közösségi érdekérvényesítés új formáit alkalmazzák. Ezek a projektek rövid időtartamú, intenzív kommunikációs kampányokat foglalhatnak magukban, amelyek a széles közönséget célozzák meg, és a hagyományos valamint a digitális média eszközeit egyaránt felhasználják. Az ilyen típusú tevékenységek lehetnek például petíciók, közösségi mozgósítások, demonstrációk szervezése, amelyek közvetlen lépéseket tesznek egy adott ügy érdekében.

Pályázati feltételek és benyújtás

A pályázatot benyújtani kívánó szervezeteknek először egy rövid projektötletet kell benyújtaniuk, amely világosan bemutatja a tervezett kampány vagy tevékenység céljait, a megcélzott problémát, valamint az elvárt társadalmi hatást. A projektötletnek tartalmaznia kell a szervezet rövid bemutatását, a kampány részletes leírását, és meg kell felelnie a „Közös Értékeink Program” általános céljainak.

A pályázatokat folyamatosan lehet benyújtani a 2023. március 1-től kezdődően a keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb 2024. november 30-ig. A sikeres projektötletek benyújtói hozzáférést kapnak a teljes pályázati dokumentáció kitöltéséhez, amelyet online formában kell elkészíteniük és benyújtaniuk.

Támogatás és eredmények

A nyertes projektek nemcsak anyagi támogatást kapnak a végrehajtásukhoz, hanem szakmai segítséget is az Ökotárs Alapítvány és partner szervezetei által. Ez a támogatás lehetővé teszi a civil szervezetek számára, hogy hatékonyabban és szélesebb körben érvényesítsék az emberi jogokat és demokratikus értékeket, valamint növeljék társadalmi hatásukat.

A „Közös Értékeink Program” pályázata egyedülálló lehetőséget kínál minden olyan szervezet számára, amely elkötelezett amellett, hogy hozzájáruljon a jogállamiság és a demokratikus értékek erősödéséhez Magyarországon. Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, hogy valódi változást hozzatok létre! További információkért és a pályázat benyújtásához látogassatok el a [közös értékeink honlapjára](http://kozosertekeink.hu).


Ez is érdekelhet

További hírek

Iratkozz fel hírlevelünkre

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, akkor az alábbi gombra kattintva feliratkozhatsz hírlevelünkre

Feliratkozom a hírlevélre